Viszonteladóknak

Kedves Leendő Viszonteladónk!

Büszkén mutatjuk be a FRENETIC aktuális fitness-aerobic és sportruha illetve streetwear kollekcióját, amely kiváló minőségével és friss, divatos megjelenésével felveszi a versenyt a külföldi nagy márkákkal.

16 ÉVE A HAZAI PIACON

Cégünk FRENETIC márkanévvel már 14 éve gyárt és forgalmaz fitnesz-, aerobik- és sportruházatot. A sok éves tapasztalat láthatóan megnyilvánul minden termékünkön.

A TREND ÉS A MODERN TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA

Külföldön gyakorlatot szerzett hazai dizájnerek által tervezett ruháink a legkorszerűbb olasz alapanyagokból készülnek.

OLASZ ALAPANYAG

Az alapanyagok tervezésekor, kiválasztásánál a divatos megjelenés mellett  fontos szempontnak tartjuk a kiváló minőséget, tartósságot és a funkcionalitást. Kiemelt figyelmet fordítunk a sportruházat anyagainak fejlődésére, rendszeresen kísérletezünk új technológiákkal, fejlesztéssel.

Minden modell rendkívüli módon méret-, forma- és színtartó. Alapanyagaink a Dupont cég szabadalmazott Lycra szálát tartalmazzák, ellenállók a klór tartalmú mosószerekkel szemben és nem bolyhosodnak;  lélegeznek, áteresztik a verejtékcseppeket, gyorsan száradnak. Modelljeink a megfelelő kezelés mellett hosszú élettartamúak.

SZINKRONBAN: FUNKCIÓ ÉS DIVAT

Az alapanyagok kiválasztásánál és a készítésénél, figyelembe vesszük, hogy sport közben az egészség megőrzése és a kényelem egyformán és kiemelten fontos. A felhasznált anyagok rendkívül jó nedvszívó és hőtartó hatásúak, így az test párolgása ellenére is megőrzik a test melegét, megakadályozzák a kihűlést. Alapanyagaink antibakteriális- és fungicid előkészítést kapnak, amelyek védelemmel látják el az öltözék használóját az esetleges fertőzésektől.

Célunk, hogy a termékskálánk folyamatos bővítése mellett a színvonalat is az eredeti, magas szinten tartsuk. Az évről-évre megújuló kollekciónk tervezésekor egyaránt szem előtt tartjuk a divatvilág trendjeit és a célcsoport igényeit.

HAZAI GYÁRTÁS, MAXIMÁLIS ODAFIGYELÉS, KIVÁLÓ MINŐSÉG

Minden munkafolyamat Magyarországon készül, hazai munkaerő alkalmazásával. Saját kézben tartjuk a tervezést, a modellezést és a szabás-varrás összes mozzanatát.  Mind az alapanyagok beszerzése, mind a gyártás szigorú minőségi ellenőrzés mellett zajlik, ami garantálja termékeink kiváló minőségét és a hibátlan végeredményt.

KÉNYELEM MINDENEK ELŐTT

Ruháink kényelmesek, mert a tervezéskor és az anyagválasztáskor szem előtt tartjuk a test felépítést és a bőr sajátosságát. A felhasznált anyagok rugalmasan, követik a test vonalát mozgás közben is.

HOL ÉRDEMES FRENETIC-et FORGALMAZNI?

- SPORTRUHÁZATTAL, SPORTSZEREKKEL FOGLALKOZÓ KERESKEDÉSEKBEN,

- FITNESS TERMEKBEN,

- SPORTLÉTESÍTMÉNYEKBEN,

- WELLNESS SZÁLLODÁKBAN,

- FEHÉRNEMŰ-, FÜRDŐRUHA BOLTOKBAN.

És mindenhol, ahol úgy gondolják, szükség van a kiváló minőségű, igényes, hazai gyártású, divatos sportruházatra!

TERJESZKEDÉS MAGYARORSZÁGON ÉS HATÁROKON KÍVÜL

Disztribútori hálózatunkat erőteljesen fejlesztjük, folyamatosan partnereket, viszonteladókat keresünk!

AZ AKTUÁLIS FRENETIC KOLLEKCIÓ elérhető a következő linken: kollekció  

-      KEDVEZŐ FELTÉTELEK ÉS ÁRAK

-      ELŐRENDELÉSEK HAVONTA,

-      RUGALMASSÁG,

-     ELSŐOSZTÁLYÚ FITNESZ RUHÁZAT

ELADÁST SEGÍTŐ, HATÉKONY REKLÁMKOMMUNIKÁCIÓ

A márkaépítés érdekében a kommunikáció minden eszközét felhasználjuk, különös figyelmet fordítva az online megjelenésekre és a rendezvényeken való részvételre. Fontos, hogy a leghatékonyabb módon ismertessük meg a közönséget a FRENETIC márkanévvel és termékeinkkel, illetve hogy kereskedőinket közvetlenül segítsük a hatékony értékesítésben.

·       PRÉMIUM MINŐSÉGŰ LOOKBOOK HAVONTA

·       SZÓRÓLAP

·       BANNER

·      ÜZLETBEN ELHELYEZHETŐ DISPLAY

·       HÍRLEVELEK

·       MARKETING TANÁCSADÁS

·       AKCIÓS KÉSZLET

FRENETIC AZ INTERNETEN

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, amely segíti a márka és az aktuális termékek bemutatását, vásárlási igény felébresztését: www.frenetic.hu , www.sportruhazat.eu, www.frenetic.hu/webshop 

Facebook rajongói oldalunkon naponta közvetlenül szólunk rajongóinkhoz, felmérjük igényeiket, vizsgáljuk szokásaikat, promóciós nyereményjátékokkal aktivizáljuk a cél közönséget: http://www.facebook.com/frenetic.sport

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Partnereinket itt értesítjük a legújabb akciókról, promócióinkról, marketing anyagainkról!

Amennyiben viszonteladónk kíván lenni, kérjük, keressen minket e-mailben a frenetic@frenetic.hu címen vagy a +36 70 402 4200 telefonszámon.

Folyamatosan Partnereket, viszonteladókat, értékesítő kollégákat keresünk! Olvassa el a lehetőségeket, keressen minket!

Amennyiben viszonteladónk kíván lenni, kérjük, keressen minket a frenetic@frenetic.hu címen,  vagy a +36 70 402 4200 telefonszámon!