Rólunk

Frenetic Sportruházat 17 ÉVE A HAZAI PIACON

Cégünk FRENETIC márkanévvel már 17 éve gyárt és forgalmaz fitnesz-, aerobik- és sportruházatot.

Büszkén mutatjuk be a FRENETIC sportruházat aktuális fitness- aerobic és sportruha illetve streetwear kollekcióját, amely kiváló minőségével és friss, divatos megjelenésével felveszi a versenyt a külföldi nagy márkákkal.

A TREND ÉS A MODERN TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA

Külföldön gyakorlatot szerzett hazai dizájnerek által tervezett ruháink a legkorszerűbb olasz alapanyagokból készülnek.

OLASZ ALAPANYAG

Az alapanyagok kiválasztásánál, a divatos megjelenés mellett  fontos szempontnak tartjuk a kiváló minőséget, tartósságot és a funkcionalitást. Kiemelt figyelmet fordítunk a sportruházat anyagainak fejlődésére, rendszeresen kísérletezünk új technológiákkal, fejlesztéssel.

Minden modell rendkívüli módon méret-, forma- és színtartó. Alapanyagaink a Dupont cég szabadalmazott Lycra szálát tartalmazzák, ellenállók a klór tartalmú mosószerekkel szemben és nem bolyhosodnak;  lélegeznek, áteresztik a verejtékcseppeket, gyorsan száradnak. Modelljeink a megfelelő kezelés mellett hosszú élettartamúak.

SZINKRONBAN: FUNKCIÓ és DIVAT

Az alapanyagok kiválasztásánál és a készítésnél, figyelembe vesszük, hogy sport közben az egészség megőrzése és a kényelem egyformán és kiemelten fontos. A felhasznált anyagok rendkívül jó nedvszívó és hőtartó hatásúak, így az test párolgása ellenére is megőrzik a test melegét, megakadályozzák a kihűlést. Alapanyagaink antibakteriális- és fungicid előkészítést kapnak, amelyek védelemmel látják el az öltözék használóját az esetleges fertőzésektől.

Célunk, hogy a termékskálánk folyamatos bővítése mellett a színvonalat is az eredeti, magas szinten tartsuk. Az évről-évre megújuló kollekciónk tervezésekor egyaránt szem előtt tartjuk a divatvilág trendjeit és a célcsoport igényeit.

HAZAI GYÁRTÁS, MAXIMÁLIS ODAFIGYELÉS, KIVÁLÓ MINŐSÉG

Minden munkafolyamat Magyarországon készül, hazai munkaerő alkalmazásával. Saját kézben tartjuk a tervezést, a modellezést és a szabás-varrás összes mozzanatát.  Mind az alapanyagok beszerzése, mind a gyártás szigorú minőségi ellenőrzés mellett zajlik, ami garantálja termékeink kiváló minőségét és a hibátlan végeredményt.

KÉNYELEM, NŐIESSÉG, DIVAT – EGYFORMÁN FONTOS

Ruháink kényelmesek, mert a tervezéskor és az anyagválasztáskor szem előtt tartjuk a test felépítést és a bőr sajátosságát. A felhasznált anyagok rugalmasan, követik a test vonalát mozgás közben is.

AZ AKTUÁLIS FRENETIC KOLLEKCIÓ elérhető a következő linken: kollekció 

FRENETIC A FACEBOOKON IS

Facebook rajongói oldalunkon naponta posztolunk, kíváncsian várjuk a tetszésnyilvánítást, rendszeresen játszunk és sorsolunk ki értékes FRENETIC AJÁNDÉKOKAT. LÁJKOLOD? http://www.facebook.com/frenetic.sport

FRENETIC WEBSHOP Nézelődj, vásárolj kedvezményesen webshopunkban!

A HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZÓKNAK KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEKKEL, AJÁNDÉKOKKAL KEDVESKEDÜNK!

Ha az elsők között szeretnél értesülni az újdonságokról, kedvezményekről, játékokról, iratkozz fel hírlevelünkre!