Edzők

Te is a Frenetic csapatához szeretnél tartozni?!

Akkor most itt a nagy lehetőség, minden kedves fitness, magán, yoga, trx, kangoo, aerobic edzőnek hogy a mi kis csapatunk tagja legyen! Ha szeretnéd Te is a Frenetic fitness ruhát forgalmazni és természetesen viselni minden edzés alkalmával kérlek, fordulj hozzánk bizalommal!

Frenetic embléma

Amit ajánlunk neked:

- kedvezményes árakat
- további egyedi kedvezményeket
- minden aktuális akciónkról, illetve újdonságokról, hírlevélben értesítjük
- biztosítunk számodra és az edzőteremnek plakátot, katalógust

Termékeink Magyarországon készülnek a tervezéstől egészen a csomagolásig! Kizárólag a legjobb fitnesz anyagokból dolgozunk. Minden modell rendkívüli módon méret-, forma- és színtartó. Alapanyagaink a Dupont cég szabadalmazott Lycra szálát tartalmazzák, ellenállók a klór tartalmú mosószerekkel szemben és nem bolyhosodnak; lélegeznek, áteresztik a verejtékcseppeket, gyorsan száradnak. Modelljeink a megfelelő kezelés mellett hosszú élettartamúak.

Frenetic sportruhák

Az aktuális készletet webáruházainkban tudod, nyomon követheti.  htp://www.sportruhazat.eu  és a www.frenetic.hu/webshop

Frenetic a Facebookon

Újdonságokat, friss híreket nyomon követheti a Facebook rajongói oldalunkon.
http://www.facebook.com/frenetic.sport

Jelentkezz most!

Ha szeretnél a csapathoz tartozni keress meg minket a : frenetic@frenetic.eu e-mail címen illetve a +36704024200 telefon számon és facebook /instagram rajongói oldalainkon is várunk Téged!